Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Με έναν αναισθησιολόγο έμεινε το νοσοκομείο Ρόδου

Με έναν αναισθησιολόγο έμεινε το νοσοκομείο Ρόδου

Να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό οι διαδικασίες για την απόσπαση ενός αναισθησιολόγου από την Κω ευελπιστεί η διοίκηση της Ένωσης Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.


Επισημαίνεται πως το νοσοκομείο έμεινε με ένα αναισθησιολόγο γεγονός που συνέβαλε στο να διογκωθεί η λίστα αναμονής των ασθενών, που χρήζουν χειρουργικών επεμβάσεων.


Στο πρόβλημα που επιδεινώθηκε, εξαιτίας των αναρρωτικών αδειών, που πήραν δυο αναισθησιολόγοι, αναφέρθηκε χθες, ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών κ. Βασίλης Κινούς.


«Περιμένουμε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να γίνουν οι αποσπάσεις των αναισθησιολόγων. Ευελπιστούμε πως το Σάββατο θα κλείσει το θέμα. Διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορούν να χειρουργηθούν τα τακτικά περιστατικά.Η διοίκηση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών έχει κρούσει εδώ και πολύ καιρό τον κώδωνα του κινδύνου που θα απειλούσε το νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού. Στο νοσοκομείο Ρόδου θα πρέπει να υπάρχουν τέσσερις αναισθησιολόγοι για να καλύπτονται επαρκώς οι ανάγκες. Με ένα άτομο και μόνο δεν γίνεται τίποτε. Ελπίζουμε ότι θα καλυφθούν και οι θέσεις των επικουρικών», τόνισε ο κ. Κινούς.







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1CLhfIZ

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου