Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Έχεις κακές συνήθειες; Ιδού τέσσερις τρόποι να τις κόψεις!!!

Έχεις κακές συνήθειες; Ιδού τέσσερις τρόποι να τις κόψεις!!!

Όλοι έχουμε κακές συνήθειες τις οποίες θα θέλαμε πολύ να κόψουμε. Δες ποιες είναι οι πιο σημαντικές από αυτές και τι να κάνεις για να τις νικήσεις.


Κακή συνήθεια: Τρως τα νύχια σου


Το να τρως τα νύχια σου δεν είναι μόνο άσχημο εμφανισιακά είνα και άσχημο για την υγεία σου. Το φάγωμα των νυχιών αυξάνει τον κίνδυνο να κρυώσεις, κάνει τα δόντια σου πιο ευαίσθητα και μπορεί να προκαλέσει και επικίνδυνες μολύνσεις. Η λύση είναι το βερνίκι νυχιών. Βάψε τα νύχια σου και έτσι δεν θα μπαίνεις στη διαδικασία να τα τρως.


Κακή συνήθεια: Δεν πίνεις πολύ νερό


Το να πίνεις νερό είναι πολύ εύκολο στη θεωρία αλλά το ίδιο δύσκολο στην πράξη. Όταν δεν πίνεις νερό κινδυνεύεις να αφυδατωθείς, να έχεις προβλήματα πέψης και να πάρεις βάρος. Η λύση είναι να βάζεις υπενθυμίσεις στον εαυτό σου έτσι ώστε να πίνεις ένα ποτήρι τουλάχιστον ανά 2 ώρες. Έτσι από το πρωί μέχρι το βράδυ θα καταφέρεις να έχεις πιει 8 ποτήρια νερό.


Κακή συνήθεια: Δουλεύεις πάρα πολύ


Το πολύ άγχος μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους, σε υψηλή πίεση, σε προβλήματα καρδιάς. Η λύση είναι να κάνεις διαλογισμό καθημερινά και να κλείνεις laptop, κινητά και tablet έτσι ώστε να χαλαρώνεις με την οικογένειά σου και τους φίλους σου.


Κακή συνήθεια: Kάνεις πολύ καθιστική ζωή


Αν κάθεσαι όλη μέρα στο γραφείο σου τότε κινδυνεύεις να πάθεις διαβήτη, καρδιακά προβλήματα και ακόμα και μερικές μορφές καρκίνου. Η λύση είναι να κάνεις μυστική γυμναστική. Σήκω κάθε 1 ώρα από το γραφείο σου και κάνε μια βόλτα έστω και μέχρι την κουζίνα ή το μπάνιο. Κάνε μερικές ασκήσεις για τα πόδια σου την ώρα που είσαι καθισμένη στο γραφείο σου.


Διάβασε ακόμα: Αυτές είναι οι βραδινές συνήθειες που καταστρέφουν τον ύπνο και την υγεία σου!







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1EwLHJQ

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου