Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!!

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΤΜ & ΣΤΑ ΓΚΙΣΕ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
Bankrun στην Ιταλία ενόψει δημοψηφίσματος!!!




Με πολλές διαστάσεις και ακόμη περισσότερες παράπλευρες επιπτώσεις για το μέλλον του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, θα είναι το αποτέλεσμα του ιταλικού δημοψηφίσματος για τη Συνταγματική Αναθεώρηση την ερχόμενη Κυριακή.

Το «ΟΧΙ» στο ιταλικό δημοψήφισμα προηγείται στις δημοσκοπήσεις. Ενδεικτικό της ανησυχίας για το αποτέλεσμα του ιταλικού δημοψηφίσματος είναι το δημοσίευμα του γερμανικού οικονομικού περιοδικού Wirtschafts Woche (WiWo), σύμφωνα με το οποίο οι Ιταλοί αδειάζουν τους λογαριασμούς τους και αγοράζουν χρυσό στην Ελβετία, λόγω της ανασφάλειας για το επικείμενο δημοψήφισμα.



Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έσπευσε να εκφράσει την ανοικτή στήριξή του στον Ματέο Ρέντσι, λέγοντας πως ελπίζει ότι οι Ιταλοί δεν θα απορρίψουν τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει ο Ιταλός πρωθυπουργός στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Στο στρατόπεδο του «ΟΧΙ» περιλαμβάνονται το ευρωσκεπτικιστικό Κίνημα των Πέντε Αστέρων και η Λίγκα του Βορρά, καθώς και ορισμένοι διαφωνούντες από το Δημοκρατικό Κόμμα του Ρέντσι.

Ο ίδιος ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ότι στην περίπτωση που επικρατήσει το «ΟΧΙ» θα παραιτηθεί.

Εξέλιξη που ενδέχεται να προκαλέσει παρατεταμένη πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα στην Ιταλία.

ΠΗΓΗ
http://ift.tt/2g0Pa9E


from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ http://ift.tt/2geBNpw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου