Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ "ΤΣΑΚΩΣΑΝ" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ+ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ 40.000.000€ !!!

ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΒΙΖΑ...
Οι κινεζικές αρχές έχουν εντοπίσει ότι έχει εξαχθεί με μη νόμιμο τρόπο από την Κίνα και με όχημα τα POS και τις πιστωτικές κάρτες της ελληνικής τράπεζας ποσό που υπερβαίνει τα 40 εκατ. ευρώ !!!




Ένα απίστευτο σκάνδαλο βρίσκεται σε εξέλιξη σε μεγάλη συστημική τράπεζα καθώς εντοπίστηκε από τις κινέζικες αρχές παραβίαση των κεφαλαιακών περιορισμών που ισχύουν στην Κίνα μέσω πιστωτικών καρτών και ελληνικών POS της τράπεζας.

Στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον τρία στελέχη του τομέα πιστωτικών καρτών της τράπεζας καθώς και επιχειρηματίας που κατέχει τη θέση Αντιπρόεδρου σε μεγάλη εισηγμένη εταιρία που έχει σημαντικότατου ύψους συναλλαγές με την Κίνα.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε οργανώσει την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα από Κινέζους προκειμένου αυτοί να αποκτήσουν χρυσή βίζα και σε συνεργασία με τα στελέχη της τράπεζας οργάνωσαν την εξαγωγή κεφαλαίων από την Κίνα στην Ελλάδα μέσω πιστωτικών καρτών. 


Ο επιχειρηματίας μάλιστα την τελευταία περίοδο έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα για την έντονη δραστηριότητα του στην αγορά πολυτελών ακινήτων και ειδικά οικιών που ανήκουν σε επώνυμους. 

Οι κινήσεις του αυτές σε πολύ μεγάλο βαθμό έχουν ως στόχο την μεταπώληση των ακινήτων σε Κινέζους. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το ποσό που έχει εντοπιστεί ότι εξήχθη με μη νόμιμο τρόπο από την Κίνα και όχημα τα POS και τις πιστωτικές κάρτες της ελληνικής τράπεζας υπερβαίνει τα 40 εκ ευρώ.

Οι κινέζικες αρχές έχουν ήδη διατυπώσει κατηγορητήριο το οποίο έχει γίνει γνωστό στην ελληνική τράπεζα η οποία όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές προχωρά στην καρατόμηση τριών τουλάχιστον στελεχών του τομέα πιστωτικών καρτών που εμπλέκονται στην υπόθεση.




from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ https://ift.tt/2DdTlOO
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου