Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Ο Αντώνης Βασιλειάδης είναι ιδρυτικό μέλος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, συμμετέχοντας ως νομικός στην Επιστημονική Ομάδα του σωματείου μας !!!


Ο Αντώνης Χ. Βασιλειάδης είναι Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω, ελεύθερος επαγγελματίας, 63 ετών, με μεγάλη εμπειρία και γνώσεις στην νομική και οικονομική επιστήμη , απόφοιτος Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο ενήλικων, μορφωμένων, εργαζομένων κοριτσιών και ευτυχής παππούς ενός εγγονού ενάμιση ετών, με Μακεδονική καταγωγή και Μακεδονικό όνομα.

Είναι Δικηγόρος και συνεργάτης στην νομική ομάδα δικηγόρων τής Ελληνικής Λύσης. Παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές σε θέματα τραπεζικών δανείων στο γραφείο του και ειδικά σε ανθρώπους με οικονομική αδυναμία.

Ο Αντώνης Βασιλειάδης είναι ιδρυτικό μέλος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, του μεγαλύτερου στην Ελλάδα Κινήματος Δανειοληπτών κατά της αυθαιρεσίας του τραπεζικού συστήματος, συμμετέχοντας ως νομικός στην Επιστημονική του Ομάδα.

Λόγο της συνεργασίας του, ως νομικός σύμβουλος,  σε πολίτες και επιχειρήσεις, στους τομείς του εμπορίου, της βιομηχανίας και της αγροτοβιομηχανίας, γνωρίζει καλά τα οικονομικά και χρηματοδοτικά προβλήματα, ιδιαίτερα αυτά που σχετίονται με τα κόκκινα δάνεια, πού αντιμετωπίζουν οι πολίτες, οι μικρές μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και, έτσι, εκτός από την θέληση, έχει και την γνώση για να υποστηρίξει την επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων που βιώνουν στο εχθρικό οικονομικό επιχειρηματικό περιβάλλον της Ελληνικής οικονομίας, οι πολίτες, όσο και οί επιχειρήσεις

Από μικρή ηλικία υπήρξε φιλόζωος, υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των ζώων, είχε την φροντίδα και την αγάπη για τα σκυλιά του. Με τις ίδιες αρχές μεγάλωσαν και τα παιδιά του. 

Στις βουλευτικές εκλογές της 7 ΙΟΥΛΙΟΥ, ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, είναι υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση, με επικεφαλής τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Στόχος του είναι, όλοι μαζί, να κάνουμε την Ελλάδα ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κράτος,  αυτοδύναμο οικονομικά, με Εθνική, οικονομική και πολιτική κυριαρχία.

Διεύθυνση πολιτικού γραφείου:
Εθνικής Αντιστάσεως 129, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
Δίπλα στο πολυκατάστημα Πλαίσιο (Είσοδος παραπλεύρως). 


Στοιχεία επικοινωνίας
Αντώνης Χ. Βασιλειάδης (Δικηγόρος)
Τηλ. 6936 896 012



from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ https://ift.tt/2RJ9IY9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου