Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ+ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Πειραιώς: ξεκινούν εκ νέου οι επαφές για πωλήσεις δανείων και τιτλοποίηση

Στην τράπεζα Πειραιώς έχουν ανοικτά μια σειρά από μέτωπα, όσον αφορά πωλήσεις/τιλοποιήσεις κόκκινων δανείων όπως το project Trinity κ.ά. Σιγά-σιγά με το άνοιγμα των αγορών θα αρχίσει και πάλι η εντατικοποίηση της δουλειάς ώστε όλα να μπουν σε τροχιά.

Το μέγα ζητούμενο – όχι μόνο για τα πακέτα της Πειραιώς αλλά και των υπολοίπων τραπεζών πλην της Eurobank που έχει ολοκληρώσει την συναλλαγή – είναι σε ποιες τιμές θα γίνουν; Κι αυτό με δεδομένο ότι ο ιός χτυπάει και αυτού του τύπου τις συναλλαγές.

Όπως και να `χει στην Πειραιώς βάζουν εκ νέου εμπρός το project Trinity που αφορά στην πώληση προβληματικών επιχειρηματικών δανείων 760 εκατ ευρώ. Ο επενδυτής που ενδιαφέρεται είναι η Pimco και σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη…

Ο διαγωνισμός «καίει» πολύ έναν επιχειρηματία, ο οποίος θέλει τα δάνεια της επιχείρησης του, τα οποία που έχουν πακεταριστεί στο Trinity να πωληθούν as soon as possible.

Σε τροχιά ξαναμπαίνει – έστω και δειλά – και η τιτλοποίηση 2 δις ευρώ στεγαστικών δανείων, γνωστό και ως project Phoenix.


ΠΗΓΗ


from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ https://ift.tt/2yQRWws
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου