Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΣΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ: ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ !!! ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !!!

ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ...ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ !!!
Σήμερα τράπεζα με την την βοήθεια της ελληνικής αστυνομίας, αλά ισπανικά, πέταξαν εκτός ηλικιωμένο ζευγάρι !!! Και ακόμη δεν έρθει ο Νέος Πτωχευτικός σφαγή !!!


ΠΙΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Έξωση με επέμβαση μάλιστα δύναμης της αστυνομίας, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή των Πετραλώνων.

Την είδηση αποκαλύπτει η ιστοσελίδα artinews.gr, καθώς όπως αναφέρει αστυνομικοί με κλητήρα έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι, όπου κατοικούσαν οι ηλικιωμένοι.

Κόσμος που συγκεντρώθηκε από τη γειτονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να γίνουν δύο προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως. Όπως έγινε γνωστό, στην έξωση προχώρησε τράπεζα η οποία είχε κατασχέσει το σπίτι.


ΠΗΓΗ


from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ https://ift.tt/326KgmJ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου