Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιές αύριο

Μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιές αύριο

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για Αττική και Πελοπόννησο, προβλέπεται για αύριο 31 Ιουλίου, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης…




Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις περιοχές της περιφέρειας Αττικής (ΠΕ Δυτικής Αττικής, ΠΕ Πειραιά και ΠΕ Νήσων) και τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Κορινθίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.




Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τους οργανισμούς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών, για να είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που προκύψουν πυρκαγιές.




Με βάση τα παραπάνω, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας παρακαλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μη προκαλέσουν φωτιά από αμέλεια με ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, με χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, χρήση υπαίθριων ψησταριών.




Σε περίπτωση που αντιληφθεί κάποιος πολίτης πυρκαγιά παρακαλείται να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό 199.







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1ld5pw4

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου