Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Εμπλοκή δύο Ελλήνων σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Εμπλοκή δύο Ελλήνων σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Μετά από στοχευόμενη έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με συνεργασία με την Europol και το FBI έφτασαν στα ίχνη δύο ανδρών 33 και 35 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για…


Η μεθοδική αστυνομική και ψηφιακή έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με τους αρμόδιους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και τηλεπικοινωνιών οι δύο άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως διαχειριστές του επίμαχου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στις οικίες και τους χώρους εργασίας των δύο ανδρών στην Πάτρα, όπου από τις επιτόπιες ψηφιακές έρευνες, διακριβώθηκε η διαχείριση του επίμαχου λογαριασμού και ταυτοποιήθηκαν και λοιπά ψηφιακά στοιχεία της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος Η/Υ, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://www.toxwni.gr/ellada/item/32157-emploki-dyo-ellinon-se-ypothesi-paidikis-pornografias

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου