Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Δρέπανο Αχαΐας: Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος για το ατύχημα με το νεκρό

Δρέπανο Αχαΐας: Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος για το ατύχημα με το νεκρό

Συνελήφθησαν από λιμενικούς του Α΄ λιμενικού τμήματος Ρίου, ο 39χρονος πλοίαρχος και ο 48χρονος υποπλοίαρχος του πλοίου «KOSMAS V» όπου άφησε την τελευταία του πνοή, χθες το πρωί, 45χρονος αλλοδαπός…


Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, διορίσθηκαν δύο πραγματογνώμονες, που θα διενεργήσουν πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.


Πάντως, η διαδικασία της πραγματογνωμοσύνης θα ξεκινήσει, αφού πρώτα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας μέσα στο πλοίο. Η σορός του άτυχου ναυτικού έχει μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 45χρονου.


Όσον αφορά στην κατάσταση των τριών άλλων ναυτικών, που ανασύρθηκαν λιπόθυμοι από το αμπάρι του πλοίου, ο ένας απ’ αυτούς είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ενώ οι άλλοι δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος και υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις.







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1JULdQy

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου