Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Βόλος: Οδηγοί παράτησαν τους τραυματίες και εξαφανίστηκαν

Βόλος: Οδηγοί παράτησαν τους τραυματίες και εξαφανίστηκαν

Έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία και στις αρχές του Βόλου τα περιστατικά που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής.


Πρόκειται για δύο διαφορετικά τροχαία ατυχήματα, υπό την επήρεια αλκοόλ, με τους οδηγούς των δύο αυτοκινήτων να παρασύρουν και να εγκαταλείπουν στο δρόμο τα θύματά τους.


Το πρώτο περιστατικό έγινε επί της οδού Λαμπράκη, στην συνοικία των Παλαιών, όταν 35χρονος οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε μια 26χρονη με το ποδήλατό της

και το δεύτερο έγινε επί της οδού Κ. Καρτάλη, όταν 72χρονος οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε έναν 33 οδηγό μηχανής που έκανε delivery.


Σύμφωνα με το e-Volos.gr στην Τροχαία του Βόλου, ο πρώτος οδηγός, εμφανώς τρομοκρατημένος, προσπάθησε να εξαφανιστεί από το σημείο,

αφήνοντας στο σημείο το αυτοκίνητό του με τα κλειδιά επάνω.


Λίγη ώρα όμως αργότερα και ενώ αστυνομικοί είχαν εντοπίσει που βρίσκεται, παρουσιάστηκε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου έκανε αλκοτέστ και βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ.


Ο δεύτερος οδηγός, μετά από έρευνα εντοπίστηκε και συνελήφθη από Αστυνομικούς και σε αλκοτέστ που έκανε, έδειξε επίσης, ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Και οι δύο πήραν τον δρόμο για τον Εισαγγελέα.


Τα δύο θύματα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου για τις πρώτες βοήθειες...


Πηγή: e-volos







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1JZOIVZ

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου