Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

100+ Ιδέες-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ με ΠΑΛΕΤΕΣ για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


Tβασικά πλεονεκτήματα των επίπλων-κατασκευών από παλέτες, δηλαδή: το χαμηλό τους κόστος, η δυνατότητα προσαρμογής σε ό,τι αφορά το μέγεθος-σχήμα τους ακριβώς στις ανάγκες του σημείου που ενδιαφέρεστε να τις τοποθέτησετε και βεβαίως ότι το ξύλο ανάλογα με το είδος της επεξεργασίας που θα υποστεί μπορεί να αποκτήσει πολλές διαφορετικές όψεις,  είναι στοιχεία που κάνουν τις παλέτες μια πολύτιμη ...πρώτη ύλη και για την διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων.  
Εκτός των καθισμάτων-τραπεζιών, που ήδη και στην Ελλάδα αρχίζουν να χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε καταστήματα εστίασης, καφετέριες κλπ. μια μεγάλη γκάμα κατασκευών είναι δυνατόν να συμβάλλει στην οικονομική διαμόρφωση από ξύλο επαγγελματικών χώρων κάθε είδους. 

Προθήκες, σταντ, βιτρίνες, επενδύσεις τοίχου - δαπέδου, διακοσμητικά στοιχεία για τοίχους, ταμπέλες, κλπ. μπορούν να δημιουργηθούν είτε από ολόκληρες παλέτες είτε από παλετόξυλα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα κατασκευάζονταν από άλλα είδη ξύλου. 

Για τον εξοπλισμό καταστημάτων όπου ο αριθμός των παλετών που θα απαιτηθούν είναι μεγάλος, οι εταιρίες που ασχολούνται με εμπορία καινούργιων ή μεταχειρισμένων παλετών, θα σας κάνουν ασφαλώς καλύτερες τιμές, δείτε εδώ τον ενδεικτικό κατάλογο τέτοιων εταιριών ανά την Ελλάδα στις οποίες θα βρείτε παλέτες-ξύλινα κιβώτια για κάθε είδους χρήση. 

Ανάλογα με το διακοσμητικό ύφος που θέλετε να δώσετε είτε συνολικά είτε σε κάποια σημεία ενός καταστήματος, οι παλέτες μπορούν να παραμείνουν στην φυσική τους όψη, να βαφτούν με βερνίκι ξύλου σε διάφορες αποχρώσεις, να βαφτούν με χρώμα για ξύλο σε όποιες αποχρώσεις επιθυμείτε, να αποκτήσουν αντικέ-παλαιωμένη όψη κλπ. 


Εδώ θα βρείτε συγκεντρωτικά όλα τα θέματα του soulouposeto.gr με πλροφορίες, οδηγίες και εκατοντάδες ιδέες για κάθε τύπου κατασκευές από παλέτες, πολλές των οποίων ασφαλώς μπορούν να προσαρμοστούν και για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:


from ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕ ΤΟ http://ift.tt/2aOyL6o
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου