Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL !!! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !!!

Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" & ΣΤΟ "ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;;;" ΣΤΟ KONTRA CHANNEL
Δείτε στη συνέχεια τα βίντεο με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της δικηγόρου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΠΛΟΥΜΗ-ΖΑΝΙΑ, που χειρίζεται την υπόθεση για λογαριασμό των καταγγελλόντων !!! 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΕΔΩ :
http://ift.tt/2agocwH
http://ift.tt/29uHoSC
http://ift.tt/29y8RCp




ΜΕ ΝΕΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ΤΗΝ 15/07/2016 ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΤ ΜΥΚΟΝΟΥ 13, ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ 10 !!!

Όταν συλλάβανε τον Προϊστάμενο της Πολεοδομίας με τον χειριστή μηχανήματος και τον εργολάβο για να τους πάνε αυτόφωρο, η ώρα ήταν 12:00 και άκουσον άκουσον στις 18:00 βάλανε πάλι συνεργεία να συνεχίσουν και η αστυνομία φυσικά είπε ότι είναι πολύ απασχολημένη για να πάει να ξανασυλλάβει με το αυτόφωρο τους νέους που άρχισαν να δουλεύουν και φυσικά τον πραγματικό υπαίτιο που ήταν οι 2 ιδιοκτήτες των παράνομων ξενοδοχείων, που ήταν οι πραγματικοί υπεύθυνοι και υπαίτιοι, η αστυνομία δήλωσε ότι δεν μπορεί να τους βρει ενώ είναι πάντοτε στα ξενοδοχεία τους και έχουν δώσει εντολές στο προσωπικό όταν τους ζητάει η αστυνομία ή η εφορία να λένε ότι απουσιάζουν. 


Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ & ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ !!!

ΔΕΗ, ΤΕΕ, ΕΟΤ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΦΟΡΙΑ, ΣΔΟΕ, ΙΚΑ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !!!  

Όλως περιέργως και ενώ από το πρωί εργάζονταν 20 άτομα που κουβαλούσαν υλικά κλπ., αυτοί που συνέλαβε η Αστυνομία οι 3 έκαναν μόνο ξυλουργικές εργασίες, που δεν αποτελούν οικοδομική παράβαση. Ποιος δουλεύει ποιον ;;;
Εν τω μεταξύ, κανείς δεν είχε ειδοποιήσει την Εισαγγελία για συλλήψεις. 
Μόλις είδαν δηλαδή οι αστυνομικοί τις καταγγελίες στο Α.Τ., έσπευσαν να πάνε, για να μην τους καταγγείλουν στην Εισαγγελέα, και να συλλάβουν ΜΟΝΟΝ όσους δεν διαπράττουν ποινικό αδίκημα !!!
Με αυτή την στάση σε λίγο θα ολοκληρωθεί και ο περιβάλλων χώρος, με τους αστυνομικούς του Α.Τ. ΜΥΚΟΝΟΥ να μας δουλέυουν μπροστά στα μάτια μας. 





from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ http://ift.tt/2ac0FtC
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου