Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

BINTEO: ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ + ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Δικαιωμένοι και διπλά κερδισμένοι οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ αφού, μαζί με το Κούρεμα των Κόκκινων Δανείων τους, θα αποκτήσουν και παράλληλο προβάδισμα στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, για να κουρέψουν, μαζί με τα Δάνεια, και τα Χρέη τους στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία !!!




Σε κούρεμα οφειλών ύψους 3 Δις ευρώ από στεγαστικά, καταναλωτικά και μικρά επιχειρηματικά δάνεια σε καθυστέρηση θα προβούν οι τράπεζες έως το τέλος του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με την Καθημερινή. Έως τα τέλη του 2019 οι διαγραφές εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 14 δις ευρώ, ενώ τα πρώτα κόκκινα δάνεια που θα κουρευτούν θα είναι τα επίδικα και αυτά που έχουν καταγγελθεί.

Τα επίδικα δάνεια των Ομαδικών Αγωγών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών και των Εξώδικων Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών, θα είναι τα πρώτα που θα κουρευτούν, αφού μετά τις συνεχείς δικαιώσεις των εναγόντων δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ στα δικαστήρια όλης της χώρας, που ακυρώνουν πλέον μαζικά τις εναντίον τους διαταγές πληρωμής, οι τράπεζες χάνουν τη δυνατότητα κατασχέσεων και πλειστηριασμών, με αποτέλεσμα, το κούρεμα των δανείων και των πιστωτικών καρτών των Δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ να αποτελεί πλέον για τις τράπεζες τη μοναδική λύση, προκειμένου να μην αναγκαστούν να διαγράψουν το σύνολο των αντιστοίχων απαιτήσεών τους. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίο, οι τράπεζες, έδωσαν μάχες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, προκειμένου να πετύχουν την αναβολή της συζήτησης των 2 πρώτων εναντίον τους Ομαδικών Αγωγών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Παράλληλα, με τις νέες διατάξεις για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, που ξεκινά από 01/03/2017, έρχεται σωσίβιο για 400.000 επιχειρήσεις, αφού το κούρεμα στα κόκκινα δάνεια τους θα επεκταθεί τελικά και στις οφειλές τους σε Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ στη διαδικασία θα μπορούν να ενταχθούν μόνον οι επιχειρήσεις που έχουν χρέη σε τράπεζες άνω των 20.000 ευρώ. Θα εξαιρεθούν δηλαδή οι επιχειρήσεις που έχουν χρέη μόνο στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Έτσι, οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, θα πετύχουν να εκμεταλλευτούν τις νέες διατάξεις για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό και να κουρέψουν, μαζί με τις οφειλές τους στις τράπεζες, και τα χρέη τους στο Δημόσιο (Εφορίες) και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Το κομβικό σημείο για τους Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι τα επίδικα δάνεια των Ομαδικών Αγωγών κατά των Τραπεζών για το Κούρεμα των Δανείων τους και των Εξώδικων Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών τους και, ιδιαίτερα, εκείνα για τα οποία ήδη ακυρώθηκαν ή θα ακυρωθούν οι εναντίον τους διαταγές πληρωμής των τραπεζών, αφού αυτά θα είναι - κατά τα ανωτέρω - τα πρώτα που θα εξασφαλίσουν την ένταξη στα πρώτα πακέτα κόκκινων δανείων που θα κουρευτούν και, έτσι, αυτομάτως, την απαιτούμενη από το νέο νόμο συναίνεση των τραπεζών για την ένταξή τους στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό. Μετά δε τις συνεχείς δικαιώσεις των εναγόντων δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ στα δικαστήρια όλης της χώρας, που ακυρώνουν πλέον μαζικά τις εναντίον τους διαταγές πληρωμής, οι τράπεζες χάνουν τη δυνατότητα κατασχέσεων και πλειστηριασμών, με αποτέλεσμα, το κούρεμα των δανείων και των πιστωτικών καρτών των δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ να αποτελεί πλέον για τις τράπεζες τη μοναδική λύση, προκειμένου να μην αναγκαστούν να διαγράψουν το σύνολο των αντιστοίχων απαιτήσεών τους. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίο, οι τράπεζες, έδωσαν μάχες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, προκειμένου να πετύχουν την αναβολή της συζήτησης των 2 πρώτων εναντίον τους Ομαδικών Αγωγών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

ΠΗΓΗ


from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ http://ift.tt/2kQQmOC
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου