Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FRAPORT ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΧΑΝΙΩΝ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://ift.tt/2pVPStA



Αερολέσχη Χανίων: Καταγγελία για «έξτρα» χρεώσεις από τη Fraport

Σε καταγγελία προέβη η Αερολέσχη Χανίων, σύμφωνα με την οποία, η Fraport χρέωσε για μία πτήση αεροπλάνου της Αερολέσχης, τέλος 114 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το τέλος είναι ανεξάρτητα από τη διάρκειά της πτήσης ενώ ήδη παρατηρούνται αυξήσεις σε χρεώσεις και σε χρήση υπηρεσιών, από την ημέρα που ανέλαβε η Fraport.

Αμέσως μετά την ανάληψη του ελέγχου του αεροδρομίου από τη Fraport, η γερμανική εταιρεία είχε στείλει τιμοκατάλογο με τις νέες χρεώσεις τις οποίες θα εφαρμόζει προς την Αερολέσχη Χανίων. Εκεί αναφερόταν ότι πλέον θα εφαρμόζεται τέλος προσγείωσης 50€ καθώς και το ΤΕΑΚ 12€. Τελικώς, το κόστος αποδείχτηκε ακόμα υψηλότερο, αφού υπήρχαν και άλλες χρεώσεις.

Μάλιστα η Fraport ανακοίνωσε ότι στις ώρες αιχμής, θα απαγορεύονται οι πτήσεις της Αερολέσχης. Έτσι, δε θα επιτρέπονται οι πτήσεις της κατά την καλοκαιρινή περίοδο αλλά θα αναγκάζονται να πληρώνουν θέσεις στάθμευσης.

Σύμφωνα με την Αερολέσχη, η μόνη λύση πλέον είναι η μεταφορά στο αεροδρόμιο Μάλεμε αφού ακόμα και το αρχείο των γραφείων της Αερολέσχης τους δόθηκε εντολή να μεταφερθεί εκτός αεροδρομίου.


πηγη: efsyn.gr



from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ http://ift.tt/2om0BRP
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου