Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ !!! ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://ift.tt/2kiRrif
//



Ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Ξεκινούν οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί την Τετάρτη, μετά την αναστολή της αποχής των συμβολαιογράφων που αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου τους το απόγευμα της Δευτέρας.

Μέσα σε κλίμα έντασης, όπως δείχνουν και οι παραιτήσεις 5 μελών της Διοίκησης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών και Πειραιά, αποφασίστηκε να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις του κλάδου και να συμμετάσχουν κανονικά οι συμβολαιογράφοι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ξεκινούν στις 29 του μηνός.

Έξω πάντως από το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η συνέλευση είχαν προσέλθει συλλογικότητες που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς, η εκπρόσωπος της Πλεύσης Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς και ο πρώην βουλευτής και υπουργός Παν. Λαφαζάνης.

Οι συμβολαιογράφοι είχαν αποφασίσει να απέχουν από την άσκηση των καθηκόντων τους, λόγω των αλλεπάλληλων περιστατικών βίας που είχαν αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών αλλά και επιθέσεων στα γραφεία τους από τις λεγόμενες συλλογικότητες, που διαμαρτύρονται για τη διενέργεια των πλειστηριασμών.


πηγη: zougla.gr



from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ http://ift.tt/2i8TKZQ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου