Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ !!!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ...
Σήμερα μια μεζονέτα, αύριο χιλιάδες σπίτια δανειοληπτών !!!





ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://ift.tt/2kiRrif



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών γίνεται αυτή την ώρα έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο Ε. & Ζ. Σιμόπουλου στην οδό Ακαδημίας. Μέσα γίνεται ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός αφορά μια διώροφη μεζονέτα στην Κηφισιά, 320 τετραγωνικών μέτρων.Η μεζονέτα βγαίνει στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 718.915 ευρώ. Η συνολική οφειλή ανέρχεται σε 1,23 εκατ ευρώ. Επίσης εκπλειστηριάζονται 6 θέσεις πάρκινγκ στο Ψυχικό αξίας 600.000 ευρώΕιναι ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Δικαιοσύνης.


Ποιοι άλλοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί έχουν προγραμματισθεί

Το σημερινό πινάκιο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών περιλαμβάνει 10 ακίνητα, ωστόσο μόνο η κατοικία στην Κηφισιά θα βγει στο σφυρί, καθώς τα 8 ακίνητα βρίσκονται σε πόλεις όπου συνεχίζεται η αποχή των συμβολαιογράφων. Εξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο γίνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη της Λαϊκής Ενότητας, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.




πηγη: fonaklas.blogspot.gr



from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ http://ift.tt/2AlAM71
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου