Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ Γ.ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ !!!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ...
Οι πλειστηριασμοί "επωνύμων" είναι σταγόνα στον ωκεανό των πλειστηριασμών που έγιναν και θα γίνουν και στη συντριπτική πλειοψηφία τους (θα) αφορούν μικρομεσαία νοικοκυριά και επιχειρήσεις που είναι και τα πραγματικά θύματα των μνημονίων !!!


Τι μεταδίδει το reader.gr :

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κινδυνεύει να χάσει το οικόπεδο του στην Εκάλη που απέκτησε τη «χρυσή» εποχή της καριέρας του.

Σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για οικόπεδο εμβαδού 1.466 τ.μ. και θα βγει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 19 Δεκεμβρίου με τιμή εκκίνησης τα 752.218 ευρώ. Παλαιότερα στο συγκεκριμένο οικόπεδο υπήρχε ένα διώροφο σπίτι.

Το οικόπεδο ήταν στην κατοχή του κ. Πουλόπουλου από το 1970 και μπήκε σε υποθήκη το 2014, όταν ο τραγουδιστής προέβη σε τραπεζικό δανεισμό για τον πολυχώρο που διατηρεί στην Άνοιξη της Αττικής, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πουλόπουλος πήρε δάνειο 300.000 ευρώ για να στηρίξει την οικογενειακή επιχείρηση, στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται η σύζυγός του, Μπέττυ Κοκκινάκη. Η παρατεταμένη οικονομική δυσπραγία είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις δόσεις και έτσι η τράπεζα θα βγάλει το οικόπεδο σε πλειστηριασμό.



from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ https://ift.tt/33kL705
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου