Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ALPHA BANK-ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ "GALAXY" ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΣΧΕΔΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Την επανεκκίνηση του σχεδίου «Galaxy» για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων ανακοίνωσε η διοίκηση της Alpha Bank, προαναγγέλλοντας την επανέναρξη των διαδικασιών με τους επενδυτές από την προσεχή εβδομάδα.

Εμφαση θα δοθεί στην τιτλοποίηση δύο χαρτοφυλακίων με εξασφαλίσεις συνολικού ύψους 7,6 δισ. ευρώ, στα οποία περιλαμβάνεται ένα χαρτοφυλάκιο στεγαστικών δανείων αξίας 1,9 δισ. ευρώ και ένα χαρτοφυλάκιο λιανικής αξίας 5,7 δισ. ευρώ, ενώ μέρος της τιτλοποίησης αποτελεί και ένα τρίτο χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικών δανείων αξίας 3 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης στο πλαίσιο της ενημέρωσης των επενδυτών για τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου, το αίτημα ένταξης της τιτλοποίησης στον μηχανισμό κρατικών εγγυήσεων «Ηρακλής» θα υποβληθεί το τέταρτο τρίμηνο του έτους, με στόχο η συναλλαγή να κλείσει το πρώτο τρίμηνο του 2021.

ΠΗΓΗ


from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ https://ift.tt/36Kb7VX
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου