Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΑ FUNDS ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ GALAXY ΤΗΣ ALPHA BANK !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Τι μεταδίδει το mononews.gr :

Alpha: Από ραντεβού σε ραντεβού

Η – λίγων ημερών – καθυστέρηση στην υποβολή μη δεσμευτικών προσφορών για το project Galaxy η διοίκηση προήλθε από την ανάγκη περαιτέρω ενημέρωσης των ενδιαφερομένων και, έτσι, τα επιφορτισμένα με την υλοποίηση του project στελέχη συνεχίζουν όπως πληροφορείται η στήλη στα ραντεβού και την πληροφόρηση – διαδικτυακά πάντα – των ξένων εταιρειών και funds που έχουν είναι έτοιμα να δηλώνουν «παρών».

Πληροφορούμαι ότι τα στελέχη της Pimco δείχνουν ιδιαίτερη ζέση για το πακέτο της Alpha Bank  καθώς μετά την οπισθοχώρηση από το πακέτο Cairo της Eurobank  βλέπουν να μένουν πίσω…

Ωστόσο, ισχυρό ενδιαφέρον δείχνει, όπως μαθαίνω και, το Cerberus.

Στην λίστα, βέβαια, προστίθεται και άλλα ξένα funds, ωστόσο η Pimco και η Cerberus είναι όπως μου λένε τα πλέον θερμά…

Κοντός ψαλμός αλληλούια καθώς την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα υποβληθούν οι μη δεσμευτικές προσφορές.



from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ https://ift.tt/3ichG8T
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου