Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ταξιδεύουν για τη νίκη στη Σουηδία!

Ταξιδεύουν για τη νίκη στη Σουηδία!

Οι Ερυθρόλευκοι επισκέπτονται τη Μάλμε με στόχο να κατατροπώσουν τους Σκανδιναβούς.


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή του πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας με 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 16 Σεπτεμβρίου.



Η νίκη προκάλεσε σάλο στην Ευρώπη καθώς η ισπανική ομάδα κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα Ισπανίας κόντρα σε μεγαθήρια, όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ , ενώ κατάφερε να φτάσει και στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.


Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα της σουηδικής Μάλμε και, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δείγματα της δυναμικής του, φαντάζει ως το φαβορί για το διπλό —ακόμα και μετά την πρόσφατη ήττα του από τον Ατρόμητο.



Από την άλλη, οι Σουηδοί -αν και επιστρέφουν στα ευρωπαϊκά γήπεδα μετά από 12 χρόνια- επέδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στους προκριματικούς αγώνες, καταφέρνοντας να κερδίσουν το δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.


Το ερώτημα είναι εάν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να επιβεβαιώσει το τίτλο του φαβορί και να προσφέρει ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση στους οπαδούς του. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν αυτή την Τετάρτη , οπότε και τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα στο Swedbank Stadion.



Το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμη ένα βράδυ θα απολαύσουμε το ταξίδι μίας ελληνικής ομάδας στα γήπεδα της Ευρώπης.







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/YF0Yol

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου