Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - Επιτοίχια έπιπλα από παλέτες



Μ ια πιο ιδιαίτερη κατηγορία επίπλων από παλέτες, σε σχέση με πιο συνηθισμένες κατασκευές καθισμάτων-τραπεζιών, είναι τα επιτοίχια έπιπλα που μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλές διαφορετικές χρήσεις ανάλογα -με τον χώρο που θα τοποθετηθούν.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υπνοδωμάτια, μπάνια, κουζίνεςχωλ, ως έπιπλα "εισόδου" κλπ. αντικαθιστώντας τα κλασσικά έπιπλα-ραφιέρες ενώ είναι μια ιδιαίτερα οικονομική αλλά και εξίσου καλαίσθητη και πρακτική επιλογή για νεανικά δωμάτια, φοιτητικά ή εξοχικά σπίτια.

  

Πρόκειται κατά βάση για όχι ιδιαίτερα σύνθετες κατασκευές αποτελούμενες από μία μόνο παλέτα στην οποία είτε έχουν προστεθεί μερικά ακόμη κομμάτια είτε έχουν αποσυναρμολογηθεί και επαναποτοποθετηθεί σε νέα θέση ορισμένα από τα ξύλα ώστε να δημιουργηθούν ράφια και σημεία αποθήκευσης-τακτοποίησης κάθε είδους αντικειμένων, ανάλογα με την χρήση του επίπλου.
Η τελική όψη του ξύλου, ανεξάρτητα από τον τύπο-σχέδιο της κάθε κατασκευής, είναι θέμα επιλογής και γούστου αφού και αυτά όπως και όλα τα έπιπλα από παλέτες μπορούν να παραμείνουν στην αρχική όψη τους στο χρώμα του ξύλου, να βαφτούν, να επεξεργαστούν με απλές ή πιο σύνθετες τεχνικές παλαίωσης κλπ. ενώ και η υφή του ξύλου μπορεί να διαφέρει από εντελώς ακατέργαστο έως το απολύτως λείο ανάλογα με το βαθμό τριψίματος.  

Οι κατασκευές αυτού του τύπου με καθρέφτη και ενσωματωμένο φωτισμό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές χωρίς να υπολείπονται σε τίποτα της λειτουργικότητας ενός αντίστοιχου έτοιμου συμβατικού επίπλου ενώ και το κόστος τους είναι κατά πολύ μικρότερο σε σχέση με τη μέση τιμή παρόμοιων έτοιμων επίπλων αντίστοιχου μεγέθους, ακόμη και αν δεν διαθέτετε την εμπειρία-γνώσεις-εργαλεία για να το δημιουργήσετε μόνοι σας και αποτανθείτε σε κάποιον επαγγελματία

Ο τρόπος για να μειώσετε ακόμη περισσότερο το πόσο μπορεί να σας κοστίσει μια τέτοια κατασκευή είναι να ζητήσετε την βοήθεια ενός επαγγελματία σε ό,τι αφορά το "μοντάρισμα" του σκελετού ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε και στην συνέχεια να κάνετε μόνοι σας το τρίψιμο-βάψιμο του επίπλου και την τοποθέτηση καθρέφτη-φωτισμού.  


Συγκεκριμένα το έπιπλο αυτό ή μια παρόμοια σε γενικές γραμμές κατασκευή θα σας κοστίσει, χωρίς την τοποθέτηση καθρέφτη και φωτιστικών, για τα οποία όμως θα έχουν δημιουργηθεί οι ανάλογες θέσεις-υποδοχές πάνω στο ξύλο:
40 ευρώ άβαφτο ή 30 με δική σας παλέτα
70 ευρώ βαμμένο σε απλό λευκό
-80 ευρώ βαμμένο λευκό ντεγκραντέ (ξεβαμμένο στις άκρες) ή λουστραρισμένο ή βαμμένο καρυδί ντεγκραντέ
Οι συγκεκριμένες τιμές-προσφορές(*) αφορούν την εταιρία Dizie Design F - Fotis Papageorgiou - Δολιανών 56 Ίλιον Αττικής- στην αντίστοιχη σελίδα στο facebook μπορείτε να επικοινωνήσετε για κάθε πρόσθετη πληροφορία (στην ενότητα "Πληροφορίες" υπάρχει και τηλέφωνο επικοινωνίας), πρόκειται για εξαιρετικό επαγγελματία που αναλαμβάνει κάθε είδους κατασκευές από ξύλο-έπιπλα κατόπιν παραγγελίας.
(*) Οι τιμές αφορούν την παραγγελία-κατασκευή ενός κομματιού. Για περισσότερα και ανάλογα με τον αριθμό, όπως είναι λογικό, διαφοροποιούνται προς τα κάτω κατόπιν επικοινωνίας-συνεννόησης. 

Στο συνολικό κόστος και για την ολοκλήρωσή του επίπλου θα συνυπολογίσετε-προσθέσετε εκείνο του καθρέφτη, οι τιμές τους σε πολυκαταστήματα και καταστήματα ειδών σπιτιού ξεκινούν ακόμη και λιγότερο από 10 ευρώ, δείτε ενδεικτικά εδώ, όπως και εκείνο των σποτ τα οποία επίσης δεν ανήκουν στα ιδιαίτερα ακριβά είδη, οι τιμές στα χωνευτά σποτ κατάλληλα για αυτή την χρήση ξεκινούν από 4 περίπου ευρώ, δείτε ενδεικτικά εδώ, ενώ και οι καθρέφτες με ενσωματωμένο φωτισμό, εφ΄όσον ταιριάζουν στον σχεδιασμό επίπλου που θα επιλέξετε, είναι μια επίσης πρακτική λύση δείτε ενδεικτικά εδώ μια συλλογή από τέτοιους καθρέφτες και τιμές που ξεκινούν περίπου από τα 20 ευρώ. 







ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:


from ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕ ΤΟ http://ift.tt/1Qir8k9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου