Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ "ΕΛΕΝΑ" & ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ !!!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ...ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΕΝΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΟ 2013, ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΞΗΛΩΘΗΚΕ....
Όσο και αν ψάξαμε στο διαδίκτυο δεν βρήκαμε αν παρενέβη ποτέ η δικαιοσύνη...Εκεί γιατί όχι ;;; Γιατί έκανε τα στραβά μάτια ;;; Επειδή ήταν στέλεχος της ΝΔ και υπήρξε πολιτική κάλυψη ;;; Μόνο στις καθαρίστριες επιβάλλονται ποινές ;;; Εκείνη που έλαβε χρυσούς μισθούς επί τόσα χρόνια γιατί δεν δικάστηκε και τιμωρήθηκε με τις διατάξεις του νόμου για τους καταχραστές του Δημοσίου ;;; Επιστράφηκαν ποτέ οι μισθοί που είχε λάβει στο Δημόσιο ;;;



Ας θυμηθύμε τι έγραφε για το θέμα το 2014 το newsbeast.gr:


Στην ανάκληση του διορισμού της διοικήτριας του νοσοκομείου «Ελενα» προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με έγγραφη διαβεβαίωση που παρείχαν προς τον Συνήγορο του Πολίτη.

Η Μαρία Φουρναράκη είχε διοριστεί στις 13 Δεκεμβρίου 2013 έχοντας παρουσιάσει στην επιτροπή αξιολόγησης του υπουργείου Υγείας πλαστό πτυχίο οικονομολόγου από το πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου καθώς και πλαστή βεβαίωση ισοτιμίας και αναγνώρισης του συγκεκριμένου τίτλου σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ, όπως γράφει το «Έθνος».

Η αποπεμφθείσα διοικήτρια είχε προσληφθεί ξανά στην ίδια θέση το 2007, όταν υπουργός Υγείας ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, και παρέμεινε στο «Έλενα» για τρία χρόνια.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε μετά από επώνυμη καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη. Η ανεξάρτητη Αρχή ζήτησε, με έγγραφό της, διευκρινίσεις από τον πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων καθώς και αντίγραφο του φακέλου της αναπληρώτριας διευθύντριας. «Αντί αυτού, οι υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας διενήργησαν οι ίδιες έλεγχο γνησιότητας του τίτλου σπουδών της διοικήτριας και διαπίστωσαν ότι ο κατατεθείς στον διαγωνισμό τίτλος σπουδών δεν ήταν γνήσιος. Στη συνέχεια, η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Υγείας διαβεβαίωσε εγγράφως τον Συνήγορο του Πολίτη ότι θα προβεί στην ανάκληση του διορισμού της εμπλεκόμενης διοικήτριας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συνήγορος.

Στο θέμα παρενέβη και η Ελληνική Εταιρεία Management Υπηρεσιών Υγείας, η οποία επισημαίνει πως διατυπώνονται ισχυρισμοί ότι «τουλάχιστον 5-6» διοικητές νοσοκομείων του ΕΣΥ βρίσκονται στη θέση τους χωρίς να έχουν πάρει πτυχίο.

Η Εταιρεία αναφέρεται και σε ισχυρισμούς, που αφορούν διοικητή νοσοκομείου της Αττικής, ο οποίος δεν εμφάνισε ποτέ το πτυχίο που ισχυρίζεται προφορικά ότι κατέχει.


Κενά

Η Εταιρεία αμφισβητεί την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία της επιτροπής που κάνει την αξιολόγηση των στελεχών των νοσοκομείων και ζητά από τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη να δώσει πειστικές απαντήσεις για μια σειρά ερωτημάτων που ανακύπτουν από την περίπτωση της Μαρίας Φουρναράκη.

«Οφείλει να διευκρινίσει αν εξαπατήθηκε από τους πολιτευτές - μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης ή αν γνώριζε την αναλήθεια της δημόσιας διαβεβαίωσης ότι τα πτυχία όλων των υπό διορισμό έχουν ελεγχθεί. Ο ίδιος ο υπουργός Υγείας οφείλει να διευκρινίσει αν παρέπεμψε την πρώην διοικήτρια στην Εισαγγελία για τα βαρύτατα ποινικά της αδικήματα. Ενδεχόμενη απραξία του αποτελεί ποινικό αδίκημα. Ομοίως ο κ. Γεωργιάδης οφείλει να δηλώσει αν αναζήτησε τα αχρεωστήτως καταβληθέντα στην πρώην διοικήτρια υπό μορφή μισθών, όχι μόνο τώρα, αλλά και από το 2007. Ενδεχόμενη απραξία του, ισοδυναμεί με συνενοχή» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.


Ας θυμηθούμε τώρα πως έγινε ο δεύτερος διορισμός της από τον Άδωνι όπως το έγραφαν τα Παραπολιτικά και μετέδιδε το zarpanews.gr στο παρακάτω απόσπασμα :


Φτιάχνει "στρατό" στο χώρο της Υγείας ο Άδωνις!


Περί τα 30 µεσαία στελέχη της "γαλάζιας" παράταξης ανέλαβαν θέσεις-κλειδιά στον χώρο της Υγείας


Τη δική του οµάδα στο εσωτερικό της Νέας ∆ηµοκρατίας φαίνεται ότι «χτίζει» µε µεθοδικές και στοχευµένες κινήσεις ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, αξιοποιώντας στην κατεύθυνση αυτή τον µεγάλο αριθµό των δηµοσίων φορέων Υγείας που υπάγονται στην αρµοδιότητά του. Χαρακτηριστικό παράδειγµα είναι η πρόσφατη ανακοίνωση των νέων διοικήσεων στα νοσοκοµεία ανά την επικράτεια, όπου µεταξύ άλλων τοποθετήθηκαν αρκετά κοµµατικά στελέχη προερχόµενα από την ΟΝΝΕ∆ και τη ∆ΑΚΕ, αλλά και πλήθος πολιτευτών της Νέας ∆ηµοκρατίας, ορισµένοι από τους οποίους δραστηριοποιούνται στην εκλογική περιφέρεια της Β' Αθηνών, όπου εκλέγεται ο υπουργός.


ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Ο κ. Γεωργιάδης, βέβαια, φρόντισε να επιλέξει πρόσωπα που γνωρίζουν από διοίκηση ή έχουν σπουδάσει µάνατζµεντ και ιατρική, προκειµένου να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία των νοσοκοµείων και να ακυρώσει την όποια κριτική των κοµµάτων της αντιπολίτευσης. Ωστόσο, το πολιτικό βιογραφικό τους δείχνει ότι «ο ίδιος ήθελε να συνδυάσει το τερπνόν µετά του ωφελίµου», όπως σχολιάζουν άσπονδοι εσωκοµµατικοί εχθροί του, ορισµένοι από τους οποίους υποστηρίζουν ότι η κίνησή του αυτή έχει να κάνει όχι µε τις προσωπικές του φιλοδοξίες, αλλά µε µια διακριτική προσπάθεια διαµόρφωσης µιας εσωκοµµατικής οµάδας, τα µέλη της οποίας θα αποτελούν «συνοµιλητές» του.

Ο «γαλάζιος»… στρατός που επιχειρεί να συγκροτήσει ο κ. Γεωργιάδης αριθµεί περί τα 30 µεσαία στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, που ανέλαβαν κοµβικά πόστα πριν από δύο εβδοµάδες. Μεταξύ άλλων, πρόκειται για τον διοικητή του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκοµείου Κηφισιάς «Οι Αγιοι Ανάργυροι», Λευτέρη Μπούλια, διδάκτορα του Πανεπιστηµίου Αθηνών, που ανήκε εσωκοµµατικά στην οµάδα του Αρη Σπηλιωτόπουλου, έχοντας διατελέσει µέλος του ∆.Σ. της Εταιρείας Τουριστικών Ακινήτων και γενικός γραµµατέας Νέας Γενιάς. Ο ίδιος ήταν µέλος του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕ∆, επί προεδρίας Γιάννη Οικονόµου (1998-2001). Επίσης, στην οµάδα αυτή είναι ο διοικητής του Λαϊκού Νοσοκοµείου, Γιάννης Πατσόγιαννης, που υπήρξε µέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.∆. και ανήκε στη λεγόµενη οµάδα του αείµνηστου Μιλτιάδη Εβερτ, η διοικήτρια στο Ιπποκράτειο, Μαρία Καρρά, πρώην βουλευτής Α' Αθηνών, και ο διοικητής του νοσοκοµείου «Αλεξάνδρα», Ηλίας ∆αλαϊνάς, κοµµατικό στέλεχος και τακτικός συνοµιλητής της Μαριέττας Γιαννάκου.


ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

Στην κατεύθυνση αυτή αξιοποίησε και µια σειρά από πολιτικούς φίλους άλλων κορυφαίων υπουργών και στελεχών του κυβερνώντος κόµµατος, δείχνοντας διάθεση για συµµαχίες, όπως η αναπληρώτρια διοικήτρια του Μαιευτηρίου «Ευ. Βενιζέλος», Μαρία Φουρναράκη, η οποία είχε υπογράψει την υποψηφιότητα του ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου* για την προεδρία της Ν.∆., ενώ υπήρξε και νοµαρχιακή σύµβουλος Ανατολικής Αττικής, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκοµείου Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Βλάχος, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πολιτικούς φίλους του σηµερινού υπουργού Αµυνας, και ο αναπληρωτής διοικητής του Ογκολογικού Νοσοκοµείου Αθηνών «Ο Αγιος Σάββας», Χαράλαµπος Κανδηλώρος, που ήταν στο παρελθόν συνεργάτης του Ανδρέα Λυκουρέντζου στο υπουργείο Υγείας. Ακόµα, ο διοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκοµείου Αττικής, Παύλος Θεοδωράκης, που υπήρξε συνεργάτης του Νικήτα Καλαµάνη όταν επίσης αυτός ήταν υπουργός Υγείας, και ο διοικητής του Νοσοκοµείου Τρικάλων, Γιώργος Σουφλιάς, εξάδελφος του συνονόµατού του πρώην υπουργού της Ν.∆...


Υ.Γ.*Δείτε σχετικά και εδώ για του λόγου το αληθές :
antinews.gr





from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ https://ift.tt/2Sckvc6
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου