Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ INTRUM ΣΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Ελάτε να ρυθμίσουμε λέει Intrum αλλά από αποτελέσματα μια τρύπα στο νερό...Προφανώς γιατί οι προτάσεις ρυθμίσεων είναι αλά τραπεζών...

Τι γράφει σχετικά το mononews.gr :
Έντονη κινητικότητα μαθαίνω ότι έχει η διοίκηση της Intrum Hellas και σιγά-σιγά μετά την αποστολή των σχετικών επιστολών έχει ξεκινήσει η ρύθμιση δανείων.

Πληροφορούμαι ότι οι δανειολήπτες προσέρχονται αλλά ακόμη ο αριθμός των ρυθμίσεων δεν είναι ο ιδεατός καθώς χρειάζεται χρόνος.

Ωστόσο, οι εντολές του επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων της τράπεζας Πειραιώς Γιώργου Γεωργακόπουλου προς το προσωπικού είναι να τρέξουν όσο μπορούν.



from ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ https://ift.tt/2O60rbZ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου