Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

40+ Iδέες-Σχέδια για καλοκαιρινά ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ



Ό


χι μόνο στο εσωτερικό του σπιτιού αλλά και στον μπαλκόνι ή τον κήπο, μια σειρά μαξιλάρια σε καναπέδες και καρέκλες είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους για να ανανεώσετε συνολικά την εικόνα του χώρου και να δημιουργήσετε μια πιο καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.  

Τα βαμβακερά υφάσματα, η λινάτσα και το λεπτό καραβόπανο είναι τα ιδανικά και συνδυασμένα μεταξύ τους, στα σημεία που θέλετε να τοποθετήσετε όχι ένα-δύο αλλά πολλά μαξιλάρια,  θα δώσουν το πιο όμορφο  αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείστε το "πασπαρτού" λευκό ταιριασμένο με όποιες απoχρώσεις ταιριάζουν στον χώρο, έντονα χρώματα, ριγέ,  και υφάσματα με κλασσικά καλοκαιρινά μοτίβα - σχέδια ή λουλούδια. 


Για να μειώσετε το κόστος κατασκευής μαξιλαριών, αφού είναι γεγονός πως τα υφάσματα με ενσωματωμένα ιδιαίτερα μοτίβα, δεν είναι από τα φτηνότερα, μπορείτε να "συναρμολογήσετε" εξαιρετικά όμορφα καλοκαιρινά μαξιλάρια χρησιμοποιώντας ένα μονόχρωμο ή ριγέ ύφασμα για την μπροστινή του όψη και που πάνω της θα γαζώσετε ένα μοτίβο κομμένο από ύφασμα διαφορετικής απόχρωσης και σχεδίου ή από λινάτσα ή καραβόπανο ή θα ...ζωγραφίσετε όποιο σχέδιο θέλετε χρησιμοποιώντας stencils με καλοκαιρινά σχέδια, γράμματα κλπ και μπογιά για ύφασμα. 

Ειδικά για τα μαξιλάρια εξωτερικών χώρων θυμηθείτε ότι από τα πιο σημαντικά είναι το κάλυμμα να αφαιρείται εύκολα, αφού σίγουρα θα χρειαστεί να τα πλύνετε συχνότερα από ότι εκείνα στο εσωτερικό του σπιτιού, ο ευκολότερος τρόπος για όποιο σχήμα κι αν έχει το μαξιλάρι είναι το κλείσιμο με την μορφή "φάκελος". 









































ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
http://ift.tt/1xxAUpk



















from ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕ ΤΟ http://ift.tt/1W7pAA3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου