Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

80+ Ιδέες για ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ



K

ανένα από τα παλιά σας - φθαρμένα έπιπλα δεν είναι για πέταμα, όλα τα "μουντά" και εντελώς απλά ξύλινα κομμάτια κάθε είδους (τραπέζια, ραφιέρες, σκαμπώ, καρέκλες, γραφεία κλπ) που θα βρείτε σε στοκ, προσφορές, εκπτώσεις κλπ. δεν είναι ...άχρηστα, όλα μα άλλα μπορούν με τις κατάλληλες αλλαγές και επεξεργασία να μετατραπούν σε κάτι ...εντελώς διαφορετικό


Μια απλή βιβλιοθήκη τοποθετημένη ...στο πάτωμα και με την προσθήκη μερικών μαξιλαριών θα γίνει ένα πολύ ιδιαίτερο παγκάκι-καναπές, μια συρταριέρα γίνεται να αλλάξει όχι μόνο εξωτερική όψη αλλά και να μετατραπεί σε ένα εντελώς διαφορετικής χρήσης έπιπλο, ακόμη και η πιο φθαρμένη και "άχαρη" καρέκλα γραφείου μπορεί να επενδυθεί με ύφασμα και να ...μεταμορφωθεί. 
Οποιοδήποτε παλιό ή και καινούργιο έπιπλο από σουηδικό ξύλο μπορεί να μετατραπεί σε ένα αξιοζήλευτο παλαιωμένης εμφάνισης κομμάτι, με το decoupage οποιοδήποτε έπιπλο μπορεί να αλλάξει εντελώς όψη  κλπ. και αυτή είναι μια φιλοσοφία που μπορεί να βρει εφαρμογή τόσο σε μικρά μεμονωμένα κομμάτια όσο πχ και σε μια ολόκληρη παλιά-φθαρμένη τραπεζαρία όπως και σε όλα τα έπιπλα που απλώς και μόνον σας έχει "κουράσει" η εμφάνισή τους.  
Εδώ θα βρείτε πλήρεις και αναλυτικές οδηγίες για ό,τι αφορά το βάψιμο επίπλων και τις απλές τεχνικές παλαίωσης.  

























 
 































 







ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
http://ift.tt/1xxAUpk








from ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕ ΤΟ http://ift.tt/1U5CoZa
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου