Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΚΑΘΙΣΤΙΚΑ χωρίς ΚΑΝΑΠΕ



Ε

ίναι γεγονός ότι οι καναπέδες είναι από τα πιο άνετα έπιπλα για την καθημερινή ζωή μέσα στο σπίτι. Αν όμως δεν ανήκετε σε εκείνους που τους απολαμβάνετε συνήθως ...ξαπλωμένοι και τους χρησιμοποιείτε απλώς ως πολυθρόνες-καρέκλες, σε πολλές περιπτώσεις που ο συνολικός χώρος δεν επαρκεί μπορούν απλώς και να ...λείπουν


Αν σκεφτείτε ότι πολύ συχνά σε έναν θεωρητικά τριθέσιο καναπέ, με άνεση χωρούν μόνον ...δύο και αντίστοιχα σε έναν διθέσιο μόνον ...ένας, ειδικά σε μικρούς χώρους, μερικές πολυθρόνες, καρέκλες συνδυασμένες με κάποια ακόμη μικρότερα καθίσματα όπως σκαμπώ, πουφ κλπ. μπορούν να δημιουργήσουν ένα καθιστικό πολύ πιο ...ευέλικτο αφού όλα αυτού του τύπου τα καθίσματα μπορείτε μπορεί ευκολότερα να τα μετακινείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενώ καθαρά λειτουργικά θα σας εξασφαλίσουν τον ίδιο αριθμό καθισμάτων χωρίς να "κλείσουν" τον χώρο με τον όγκο ενός ή δύο καναπέδων. 

Αυτός ο τρόπος εξοπλισμού ενός καθιστικού είναι επίσης λειτουργικότερος και για μεγαλύτερους χώρους που όμως θέλετε να είναι χωρισμένοι σε σημεία με διαφορετική χρήση π.χ για να δημιουργήσετε "γωνιές" με επίκεντρο το τζάκι, την τηλεόραση κλπ. Και σε αυτήν την περίπτωση πολυθρόνες ή άνετες καρέκλες θα μετακινηθούν ευκολότερα όπου κάθε φορά τις χρειάζεστε  και θα δημιουργήσουν οπτικά ένα πιο "ζεστό" σύνολο γύρω από ένα κεντρικό τραπεζάκι. 





















ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
http://ift.tt/1xxAUpk







from ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕ ΤΟ http://ift.tt/1NA0DYf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου