Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 100+ Κ Α Θ Ι Σ Τ Ι Κ Α



Σ

υνήθως ο μεγαλύτερος χώρος του σπιτιού και εκείνος στον οποίο θα πρέπει να συνδυάσετε την "οργάνωση" και διακόσμησή του με τρόπο που να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τόσο τις ανάγκες της καθημερινής ζωής μέσα στο σπίτι, ανάλογα με τις συνήθειές σας, όσο και εκείνες που προκύπτουν για όποτε υπάρχουν επισκέπτες


Ακόμη και αν ξέρετε σε ποιο περίπου γενικό ύφος θέλετε να διαμορφώσετε τον χώρο, δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε την λειτουργικότερη διάταξη για τα έπιπλα, τον ιδανικό συνδυασμό των αποχρώσεων σε όλα τα στοιχεία του χώρου και πολλές ακόμη λειτουργικές ή διακοσμητικές λεπτομέρειες. 


Τα ..."φωτορεπορτάζ" αυτού του τύπου στο internet, περιοδικά κλπ. μπορούν πολλές φορές να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε μια λύση ή ιδέα που πιθανόν δεν είχατε σκεφτεί, να δείτε "ζωντανά" έναν χρωματικό συνδυασμό που πιθανόν θα θέλατε αλλά σας "τρομάζει" τον ...άγνωστο αποτέλεσμα κλπ. και με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να χρησιμοποιούνται. Όχι με την λογική της πιστής ...αντιγραφής, αλλά σαν ...έμπνευση για προτάσεις-λύσεις την κεντρική ιδέα των οποίων μπορείτε να μεταφέρετε στο δικό σας σπίτι προσαρμόζοντας ανάλογα κάθε στοιχείο στις ανάγκες και δυνατότητες των δικών σας χώρων. 


































































ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  (με κλικ μεγενθύνονται)










from ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕ ΤΟ http://ift.tt/1MHtYmg
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου