Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Θέμα ηγεσίας στη ΝΔ θέτει ευθέως ο Απ. Τζιτζικώστας!

Θέμα ηγεσίας στη ΝΔ θέτει ευθέως ο Απ. Τζιτζικώστας!
Ηχηρή παρέμβαση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, στις εξελίξεις στην οποία εμφανίζεται ως ένας ισχυρός πόλος, έκανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μιλώντας στον Παραπολιτικά 90,1 FM, o περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εξέφρασε τη διαφωνία του με την αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά: «Δε συμφωνώ με την αντιπολιτευτική γραμμή της ηγεσίας της ΝΔ. Είναι σε άλλη κατεύθυνση από αυτή που πρέπει. Με όρους προσωπικής δικαίωσης δεν μπορεί να προχωρήσει η ΝΔ. Προοπτική χρειάζεται ο τόπος και οι πολίτες. Αισθάνομαι ότι ο κ. Σαμαράς σε πολλά σημεία της συνέντευξής του στο Mega ζούσε στο παρελθόν. Δεν άκουσα κάτι καινούργιο», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Μάλιστα τάχθηκε με όσους είναι υπέρ της διεξαγωγής ενός έκτακτου συνεδρίου, ανοικτού για όλα τα θέματα. «Υπάρχει η κυβέρνηση και δεν υπάρχει εναλλακτικός πυλώνας διακυβέρνησης. Πρέπει να οργανωθεί ένα συνέδριο της κεντροδεξιάς όπου θα συζητηθούν όλα από το μηδέν. Δεν υπάρχει μόνο θέμα ηγεσίας. Να γίνει αυτοκριτική και να σταματήσει ο εγκλωβισμός στην προσωπική δικαίωση προσώπων και πολιτικών, χωρίς προοπτική. Ο κόσμος δεν επιλέγει με βάση τη δικαίωση, αλλά με βάση την προοπτική. Με αυτή τη στάση η ΝΔ μικραίνει καθημερινά».



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1EBJ5uE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου