Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟ- Δεκάδες νεκρά ζώα στο ζωολογικό κήπο της Γάζας

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟ- Δεκάδες νεκρά ζώα στο ζωολογικό κήπο της Γάζας
Μια ομάδα κτηνιάτρων ταξίδεψαν ως τη Γάζα και συγκεκριμένα στον ζωολογικό κήπο Khan Younis για να προσφέρουν βοήθεια.

Εκεί έγιναν μάρτυρες σοκαριστικών εικόνων, καθώς είδαν νεκρά ζώα να βρίσκονται δίπλα από ζωντανά και δεν δυσκολεύτηκαν να του δώσουν τον τίτλο του χειρότερου ζωολογικού κήπου στο κόσμο.

zwo1

Ο Khan Younis βρίσκεται σε μία από τις πιο πολιτικά ευμετάβλητες περιοχές στο κόσμο, τη Γάζα, και είχε γίνει γνωστός πριν λίγο καιρό καθώς είχε αναγκαστεί να εκθέτει νεκρά και μουμιοποιημένα ζώα δίπλα από ζωντανά. Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου δήλωσε ότι μπορεί να υπήρχε μεγάλη προβολή του θέματος από τα ΜΜΕ αλλά κανένας δεν προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει.

zwo3

Για αυτό και μια ομάδα από κτηνιάτρους αποφάσισε να πάρει τη κατάσταση στα χέρια της. Πήρε λοιπόν άδεια για να ταξιδέψει στη Γάζα και να προσφέρει άμεση βοήθεια στα ζώα του ζωολογικού κήπου. Όσοι γνώριζαν για το συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο αποκάλυψαν ότι ήταν εγκαταλελειμμένος και τα ζώα που βρισκόντουσαν εκεί είχαν καλυφθεί από σκουπίδια, ενώ είχαν ελάχιστο νερό και καθόλου φαγητό.

zwo9

Ο κτηνίατρος Amir Khalil, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της ομάδας που ταξίδεψε στη Γάζα, δήλωσε ότι :"Μια τίγρης και ένα λιοντάρι ζούσαν σε τραγικές συνθήκες σε ένα κλουβί και είναι υποσιτισμένα, όπως και πολλά άλλα ζώα". Ο Khali τόνισε επίσης ότι θα προσφέρουν ιατρική βοήθεια και φαγητό στα ζώα για τους επόμενους τρεις μήνες.

zwo7

zwo6

zwo5

neotera.gr



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1IV5e56
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου