Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Άρτα: Σαν ΉΡΩΕΣ υποδέχθηκαν οι κάτοικοι τους μαθητές που «ξέμειναν» στην Ελβετία

Άρτα: Σαν ΉΡΩΕΣ υποδέχθηκαν οι κάτοικοι τους μαθητές που «ξέμειναν» στην Ελβετία
Με χειροκροτήματα αλλά και με βουρκωμένα μάτια, υποδέχθηκαν οι γονείς της Άρτας χθες το μεσημέρι τους μαθητές του 3ου Λυκείου που επέστρεψαν από την εκδρομή τους στην Ελβετία.

Η άφιξη έγινε περίπου στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Απριλίου στο χώρο πίσω από το παλιό νοσοκομείο, όπου η αποστολή των 44 μαθητών και των τεσσάρων συνοδών καθηγητών έφτασε με λεωφορείο άλλου γραφείου που όπως δήλωσαν δέχθηκε να τους επιστρέψει, καλύπτοντας μόνο το κόστος των καυσίμων, αφού πρόκειται για την αποστολή που ταξιδιωτικό γραφείο των Αθηνών άφησε μετέωρη στο εξωτερικό.

Στον χώρο είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα οι γονείς και ο διευθυντής του σχολείου κ. Καραμπάς, έχοντας όλοι δώσει πλέον ραντεβού για τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στο χώρο του σχολείου ώστε να γίνει λεπτομερής ενημέρωση για όσα συνέβησαν.

Νεαρός αρχικά δήλωσε στο ixotisartas.gr «Κουρασμένοι είμαστε αλλά, εντάξει, καλά ήταν. Το CERN το είδαμε, προλάβαμε. Χάσαμε βέβαια το υπόλοιπο κομμάτι της εκδρομής κάποιες ξεναγήσεις σε μουσεία, όμως εντάξει κοιμηθήκαμε κανονικά, φάγαμε και γυρίσαμε».

«Είμαστε πολύ κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά», δήλωσε μαθήτρια η οποία πρόσθεσε «Ταλαιπωρηθήκαμε αλλά και στεναχωρηθήκαμε. Διότι χάσαμε το περισσότερο μέρος από την εκδρομή μας. Οι καθηγητές μας όμως, συνοδοί, ήταν δίπλα μας κι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Ευχαριστούμε πολύ τους καθηγητές μας συνοδούς και τον οδηγό αυτόν που δέχθηκε ο άνθρωπος χωρίς να έχει πληρωθεί να μας φέρει μέχρι εδώ. Και κυρίως τους καθηγητές μας που έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και όποιος βγει να κατηγορήσει καθηγητή μας που ήταν μαζί μας θα είναι πολύ μεγάλη αδικία! Έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και τελικά κοιμηθήκαμε στο ξενοδοχείο και για φαγητό μας πήγαν και τις δυο ημέρες. Έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν».



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1bDlq0i
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου