Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

DIY: Καλοκαιρινός ΔΙΣΚΟΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ



Τ

α είδη σερβιρίσματος σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα/σχέδια μπορούν πολύ εύκολα να προσθέσουν ...καλοκαιρινό χρώμα στην κουζίνα και το τραπέζι και εκτός από τα αντικείμενα που θα βρείτε στην αγορά σε ανάλογα εποχιακά σχέδια  μπορείτε και μόνοι σας να δημιουργήσετε αντίστοιχα κομμάτια όπως για παράδειγμα αυτόν τον δίσκο σερβιρίσματος σε σχέδιο ...καρπουζιού κατάλληλος και για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό χειροποίητο και απόλυτα καλοκαιρινό δώρο


Θα χρειαστείτε:
- Ξύλινο δίσκο κοπής (έναν παλιό ή τον πιο οικονομικό που θα βρείτε, η ποιότητα του ξύλου για αυτήν την χρήση δεν ενδιαφέρει).

- Ακρυλικό χρώμα (πράσινο, κόκκινο, μαύρο)
- Προστατευτικό βερνίκι 
- 2 χερουλάκια για ντουλάπια, συρτάρια

* Βάψτε το ξύλο με το κόκκινο χρώμα και με όσα χέρια μπογιάς χρειάζεται ώστε η επιφάνειά του να είναι ομοιόμορφη.
Με ένα πολύ λεπτό πινέλο βάψτε περιμετρικά και σε πάχος περίπου 1 εκατοστό με το πράσινο χρώμα. (Για να διευκολυνθείτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα οποιοδήποτε στρογγυλό αντικείμενο λίγο μικρότερου μεγέθους από εκείνο του ξύλου για να οριοθετήσετε αυτήν την περιοχή). 

"Ζωγραφίστε" με την μαύρη μπογιά μερικές μικρές και μεγαλύτερες κουκίδες στο κέντρο του δίσκου δίνοντας όσο πιο πειστικά το σχήμα ...κουκουτσιού.  Αφού στεγνώσουν εντελώς όλα τα χρώματα περάστε 2-3 χέρια προστατευτικό βερνίκι (ματ ή γυαλιστερό). 
 Βιδώστε στις 2 άκρες τα χερουλάκια.   

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείτε φυσικά να μετατρέψετε σε ...καρπούζι και έναν οποιοδήποτε έτοιμο στρογγυλό ξύλινο ή μεταλλικό δίσκο. 





from ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕ ΤΟ http://ift.tt/1SPavR2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου